Merken

Het merk waar ik met liefde mee werk:

Authentic Beauty Concept (ABC)

Authentic Beauty Concept een premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek team kappers. Authentic Beauty Concept heeft ervoor gekozen om zorgvuldige geselecteerde veganistische ingrediënten te gebruiken in hun producten die vrij zijn van siliconen, sulfaten, parabenen, en minerale oliën. Hierdoor bied je optimale verzorging om je kleur te behouden.

Tot 95% van de ingrediënten van Authentic Beauty Concept hebben een natuurlijke oorsprong. Waaronder kokosnoot- en jojoba-oliën, sheaboter, fairtrade viooltjesrijstextract en biologisch afbreekbaar zetmeel. Om het haar glad en zacht te houden zijn de siliconen vervangen door plantaardige ingrediënten. 

Authentic Beauty Concept van hoge kwaliteit wordt gebruikt bij MUSCARI. Daarnaast zijn alle producten te koop in de salon zodat je ook thuis je mooie lokken optimaal kunt verzorgen.

“I believe in authentic beauty!”

 

Wij kleuren uitsluitend met het merk:

O&M

Bij salon Muscari werken we uitsluitend met de kleuren van O&M. 

Waarom? O&M haarverf is ammonia, ppd en risorcinol vrij. De verf is zacht voor de hoofdhuid en werkt verzorgend tijdens het kleuren. Daarnaast is O&M gecertificeerd vegan & dierproefvrij. 

We hebben meer dan 100 tinten om de beste clean colors te creëren. Bijna elke kleur is mogelijk door de ontelbare combinaties die ik voor jullie kan samenstellen. 

Niets is onmogelijk bij salon Muscari.

Vragen of een afspraak maken?